Evenementen

Wat beiden wij nog meer aan naast onze trainingen op de diverse locaties?

Clinics

Je kunt op een van onze locaties met een gezelschap een professionele training (inclusief diverse mogelijkheden qua catering) reserveren van Tjerk Bogtstra en Dennis Kockx samen met eventuele andere trainers uit ons team. Of het nu met zakenrelaties, vrienden of je competitieteam is, wij weten zeker dat jullie super enthousiast huiswaarts zullen gaan!
Mocht u interesse hebben mailt u dan naar organisatie@bogtstrakockx.nl met uw wensen dan ontvangt u van ons een offerte. Mocht u liever op locatie een clinic door ons laten verzorgen dan kunt u via bovenstaande mailadres bij Kirsten Kockx informatie en een offerte opvragen.

Lezingen, verslaglegging of presentaties over topsport

Tijdens de lezing of presentatie wordt de connectie gelegd naar het bedrijfsleven. Mocht u interesse hebben mailt u dan naar organisatie@bogtstrakockx.nl met uw wensen dan ontvangt u van ons een offerte.

Tenniskampen

Kidskamp bij Club Pellikaan Amersfoort: in de eerste week van de zomervakantie regio midden verzorgen wij een 2-daags kidskamp waarbij kinderen tussen de 7 en 15 jaar tennissen en daarnaast training krijgen van professionals in andere sporten (denk aan Tae Bo, yoga, judo, mentale training etc.). Informatie met inschrijflink plaatsen wij op onze Instagram pagina.

Bij TC ’t Laer is er in de eerste week van de zomervakantie regio Noord een trainingsweek voor alle basisschoolkinderen. Informatie komt in het voorjaar te staan op de site.

Tennisreizen

In samenwerking met Nick Ibiza gaan wij een aantal keer per jaar naar Ibiza voor een fantastische tennisreis. Elke dag sta je een aantal uur op de baan met professionele trainers. Daarnaast kun je kiezen uit een aantal leuke activiteiten waar je aan mee kunt doen en uiteraard is er voldoende tijd om zelf te genieten van het heerlijke eiland Ibiza. De week wordt afgesloten met een leuk toernooitje! Wil je mee, ga naar de site van Nick Ibiza. Heb je vragen stel ze gerust aan Nick of zijn team maar uiteraard kan dit ook via Kirsten.