Locaties

ALTA, Amersfoort

De vereniging bestaat ruim 100 jaar en heeft rond de 800 leden, onder wie 300 jeugdleden. Tennisclub ALTA is ambitieus voor zowel recreanten, toptennissers als jeugd op elk niveau en voor elke leeftijd. Het vlaggenschip van tennisclub ALTA komt op zondag uit in de eredivisie.

Een helder omschreven jeugdplan heeft ertoe geleid dat het eerste jeugdteam uitkomt in de landelijke hoofdklasse. Ook is er bij de seniorencompetitie een goede doorstroming vanuit de jeugd, waardoor tennisclub ALTA goed vertegenwoordigd is vanaf de vijfde klasse tot de eredivisie. Het tennispark ligt in het prachtige groene Bergkwartier van Amersfoort en beschikt over acht (verlichte) gravelbanen en een minibaan.
Meester Th. Heemskerklaan 32, Amersfoort

Centre for Sports & Education

Centre for Sports & Education is een opleidingsplek, waar veel aandacht is voor de ontwikkeling van ieders individuele (sport)talenten.
De missie is geformuleerd aan de hand van een handvol uitgangspunten:

  1. Op het CSE staat de individuele toekomstige topsporter centraal
  2. De sportieve ontwikkeling van hem of haar staat voorop
  3. Onderwijs speelt een belangrijke rol op ieders eigen niveau
  4. Onderwijs is onderverdeeld in normale onderwijsuren en sportondersteunend onderwijs
  5. Met het sportondersteunend onderwijs biedt het CSE extra praktische en theoretische ondersteuning voor iedere topsporter in spé.

De combinatie van deze vijf kernboodschappen maakt het CSE uniek.
Tennis Academy Bogtstra & Kockx is er trots op dat zij al jarenlang samenwerken met deze unieke school.
www.cse-zwolle.nl

Club Pellikaan, Amersfoort

Sinds 1993 is dit moderne sportcentrum het vertrouwde adres om te sporten. TAK heeft een speciaal contract met de Pellikaan. Klanten van TAK worden lid van Club Pellikaan. Voor het standaardtarief krijgen spelers trainingsrechten en kunnen onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen en overige faciliteiten.
Club Pellikaan beschikt over 6 indoor tennisbanen, 4 smashcourt tennisbanen en 2 kunstgrasbanen.
De overige faciliteiten bestaan uit mogelijkheden voor conditietrainingen, een zwembad, sauna, stoombad, fitness, aerobic en spinning.
De Brand 5, Amersfoort

Doornse Tennisvereniging Ludenti

De tennisvereniging Ludenti is opgericht op 30 maart 1966 en bestaat inmiddels ruim 50 jaar. Ze vormt met bijna 700 leden een van de grootste sportverenigingen van Doorn.

Ludenti is een leuke, gezellige en recreatieve vereniging waar jong en oud tennissen, zowel recreatief- als in competitieverband. Ludenti beschikt over een zevental commissies. Met vol enthousiasme en creativiteit organiseren zij, samen met de hulp van ruim zeventig vrijwilligers, alle activiteiten binnen de vereniging.
Woestduinlaan 74a, Doorn

Eemslag Tennis & Padel, Bunschoten-Spakenburg

Op de schitterende banen van Eemslag tennis en padel Bunschoten spelen ruim 900 leden met veel plezier. Het is een zeer actieve vereniging, want meer dan de helft van onze leden spelen competitie en/of verschillende toernooien. Of je nu net komt tennissen/padellen of al sinds lange tijd de sport beoefend , Eemslag organiseert diverse toernooien en activiteiten op alle niveaus. 
Eemslag Tennis & Padel

Tenniscenter Heuvelrug
Tennis, padel, business & golf

Tenniscenter Heuvelrug is een modern sportcomplex met drie indoor hardcourt banen en vier gravel buitenbanen.
Er wordt hier getennist op plexipave hardcourt banen van hetzelfde materiaal als dat van de Australian Open. Tenniscenter Heuvelrug biedt niet alleen ruimte aan recreanten: het center vormt de thuisbasis van Tennis Academy Bogtstra & Kockx Doorn. Kortom, de tennistoppers van nu en de toekomst spelen ook deze locatie!
Mariniersweg 3, Doorn